Anmeldelser

Alle der er utilfredse med deres øjenbryn burde få lavet dem af Sofie! Jeg havde fornøjelsen af at besøge Q Ink for at få lavet permanente øjenbryn af den dygtige Sofie, og jeg må sige, at min oplevelse var intet mindre end fortryllende. Sofie udviste en usædvanlig professionalisme og omhyggelighed, der straks beroligede mig og gav mig tillid til resultatet. Sofie selv var en sand mester inden for sit håndværk. Hendes ekspertise og præcision var bemærkelsesværdig, og hun tog sig tid til at lytte til mine ønsker og forventninger. Hendes venlige og imødekommende attitude gjorde hele processen behagelig og afslappet. Resultatet af Sofies arbejde oversteg virkelig mine forventninger. Hendes evne til at skabe naturlige og smukt formede øjenbryn var imponerende. Jeg følte mig straks forvandlet og kunne ikke være mere tilfreds med det endelige resultat. Det var præcis, som jeg havde ønsket det, og jeg fortryder kun én ting: at jeg ikke fik det lavet før! Samlet set kan jeg varmt anbefale Q Ink til alle, der søger en professionel og behagelig oplevelse med permanent makeup. Hendes ekspertise, venlighed og opmærksomhed på detaljer sikrer en oplevelse, der er ud over det sædvanlige. Tak til Sofie hos Q Ink for at give mig øjenbryn, jeg elsker!

SINE

Når det kommer til Fineline art og microblading, så er Q Ink virkelig det bedste sted! – jeg er mere end tilfreds med mine resultater Jeg vil helt sikkert anbefale Q Ink til alle, der leder efter detaljeorienteret kvalitet og professionalisme inden for tatovering og microblading.

NATASHIA

I am so grateful to Sofie, she took her time and recreated my eyebrows from nothing after I lost them to chemotherapy. I feel so much more confident and secure when I look in the mirror. I liked her work and attention to detail so much, that I even had some delicate tattoos done so I could have something beautiful to look at after my treatment was completed. Thank you!

ALEXANDRA

Super dygtig kunstner, med en fascinerende og meget kreativ måde at tænke på – MEGA dygtig til det hun laver. Jeg er super fascineret af hendes måde at arbejde på. Hun kan varmt anbefales og jeg er selv mega tilfreds og glad for de behandlinger jeg har fået hos Q Ink!

PATRICIA MARIA

Idag har jeg været ude hos Sofie Louise fra Q Ink og fået lavet de fineste bryn. Hun er den eneste der får lov til at lave noget i mit ansigt, og kun fordi jeg ved at hun er mega dygtig til det hun gør og er detalje orienteret i sit arbejde, både hvad angår farve, stil og design. Er meget glad og tilfreds med mine nye bryn!

PENNY

Jeg er meget tilfreds – med min tatovering, og mine bryn hos Q Ink! Sofie er dygtig, perfektionistisk, og professionel! Hun lader dig ikke gå derfra uden, at du er helt tilfreds! Jeg vil til hver en tid anbefalede Q Ink

HEIDI

Jeg elsker min nye tattoo!! Da jeg så hendes arbejde via Instagram, vidste jeg bare at det var hér jeg skulle have lavet min næste store tattoo – Og det var det helt rigtige valg! Q Ink er helt sikkert dér hvor jeg vil få lavet mine tattoos frem over. Hun er vildt dygtig og vanvittig sød og imødekommende.

NADJA

Sofie er så professionel og lyttende. Hun har både lavet mine bryn og tatoveret min mand og vi er begge så tilfredse med hendes arbejde! Stor anbefaling herfra.

ISABELL

Er så super glad, for de to tatoveringer. Kan 100% anbefalede Q Ink til andre der søger fineline tatoveringer!

MAJA